Foreningen har inngått avtale med advokatfirmaet Langseth Advokater DA. Avtalen innebærer at medlemmene på egenhånd tar kontakt med advokatfirmaet og selv har det økonomiske ansvaret for dette. Foreningen har fremforhandlet en medlemspris per time som ligger under vanlig takst.

Advokatfirmaet Langseth DA består i dag av 10 partnere og 8 ansatte advokater. Kontaktperson vil være advokat Gudbrand Østbye og i hans fravær advokat Einar Langseth. Partnere og ansatte advokater har lang erfaring innen:

  • forretningsjuss
  • kontraktforhandlinger
  • leverandøravtaler
  • entrepriserett
  • arbeidsrett mm.

Hvis det er behov for spesialkompetanse for andre yrkesgrupper utenfor jussen vil advokatfirma kunne bistå med å finne egnede samarbeidspartnere.

Tavleforeningen og Tavleforeningens medlemmer vil bla. kunne få løpende bistand i juridiske spørsmål innen de områder som er nevnt ovenfor. Langseth Advokatfirma DA vil også kunne tilby kurs og opplæring.

Ved første henvendelse vil det gis en gratis telefonsamtale på inntil 15 minutter. I tilfelle det legges til grunn at medlemmet har et juridisk problem som bør forfølges, vil det enkelte medlem kunne engasjere advokatfirmaet for videre advokatbistand dersom dette ønskes.

Kontakt:
Langseth Advokatfirma DA
v/adv. Gudbrand Østbye (evt. adv. Einar Langseth)
PB 1371 Vika, 0114 OSLO
Besøksadresse: Haakon VIIs gate 2, 7. etg.

Telefon: 22 42 42 42
Mobil: 908 208 97
Telefaks: 22 42 42 44
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Hjemmeside: http://www.langsethadvokat.no/no/
TAVLEFORENINGEN

MELD DEG PÅ NYHETSBREV HER

Tlf: 67 52 60 10

Postadresse:  Postboks 9355, Grønland, 0135 Oslo
Besøksadresse: Schweigaardsgate 10, 3. etg., 0185 Oslo
E-post: post@tavleforeningen.no


Content © Tavleforeningen. Webdesign ©2023 Web Norge.