Vil du bli min etterfølger?

Deltidsstilling som faglig leder i Tavleforeningen

Vil du bli min etterfølger?

Tavleforeningen er en veletablert og nyttig interesseorganisasjon for foreningens medlemsgrupper og beslektede virksomheter og miljøer innen elektrofagene.
I over 50 år har jeg har jeg hatt mitt virke i og for tavlebransjen, og har siden 2015 hatt gleden av å være engasjert i en deltidsstilling for Tavleforeningen som «Faglig leder». Funksjonen har i perioden utgjort en stillingsandel på 40-50%.

Jeg har ikke satt dato for å fratre stillingen, men i en alder av 75 år finner jeg, i forståelse med Tavleforeningen, at tiden nå er inne for planlegging av en overdragelse av engasjementet til nye krefter.

Er du, eller kjenner du noen som er interessert i å vie deler av arbeidstiden til et engasjement for Tavleforeningen som Faglig leder?
Sammen med Tavleforeningen ser jeg frem til respons på henvendelsen, og til å legge videre planer for en overdragelse av et interessant og nyttig engasjement til rette person.

Ta kontakt for mer informasjon om jobben og kvalifikasjonsbehovet.
Stene Kristiansen, Quality Norway AS (sekretariat), tlf. 67 52 60 10 eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Hilsen
Hans Petter Nybakk
Telefon: 905 32 466
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Comodo SSL